Nieuws

Terug

Kom bij de brandweer!

31 maart 2022

Hulpverleningszone Midwest zoekt vurige vrijwilligers. Geen uitzonderlijke helden of bovenmenselijke sporters, wel gemotiveerde mensen die voor elkaar door het vuur gaan.

Heb jij een hart voor hulpverlening en zoek je een boeiende uitdaging die er ├ęcht toe doet? Dan ben je misschien wel meer brandweer dan je denkt en is een job als brandweervrijwilliger bij hulpverleningszone Midwest wel iets voor jou.

Bij de brandweer sta je er nooit alleen voor. Je komt terecht in een hecht team waar iedereen voor je klaarstaat. Een team dat voor elkaar door het vuur gaat.

Interesse? Tijdens onze infosessie op donderdag 28 april om 19u in de brandweerkazerne van Hooglede leggen we uit hoe je brandweervrijwilliger kan worden. Van hoe je het Federaal Geschiktheidsattest kan behalen (dat attest heb je nodig om brandweerman / -vrouw te kunnen zijn) tot hoe je kan solliciteren bij onze hulpverleningszone.
Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande knop.


Al helemaal overtuigd maar je hebt je Federaal Geschiktheidsattest (FGA) nog niet op zak? Kom dan naar onze oefensessie op vrijdag 6 mei om 19u in brandweerpost Tielt. Tijdens de oefensessie staan begeleiders paraat om je te helpen inzicht verwerven in de handvaardigheidsproeven en de fysieke proeven die je zal moeten afleggen om het FGA te behalen. Op die manier willen we je slaagkans verhogen.
Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande knop.


Je bent meer brandweer dan je denkt 01